سلام آقای حسینی ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلاً گفتم در این تاپیک و باز هم میگم که چنین مسابقه هایی در مجموع برای اورکلاکینگ کشور موثر هست و بحثی توی اون موضوع نیست ولی متاسفانه بنده پاسخی نگرفتم در مورد مسائلی که مطرح کردم و به نظرم کلی گویی شد بیشتر .
برای اینکه بتونیم یک بحث سازنده داشته باشیم تا کیفیت مسابقه بره بالاتر بنده صحبت های شما را موردی پاسخ میدم تا بتونیم دقیق تر و با کیفیت بیشتری بحث کنیم چراکه هم شما و هم ما معتقدیم که انتقاد میتونه باعث پیشرفت بشه .
1- یک هفته مونده به مسابقه و فقط شما اعلام کردید چیپ P67 ! آخه P67 چه مدلیش ؟ شرکت کننده یا حتی دنبال کننده مسابقه نباید مدل دقیق مادربرد مسابقه را از طریق اطلاع رسانی های شما بدونه ؟
شما می فرمایید چه کسی گفته Z68 ! والا ما از دفتر اسوس و از خود شما شنیدیم Z68 ( بچه هایی که دیروز به خدمتتون رسیدند ) . پس اطلاع رسانی یا ناقص بوده و یا اشتباه .
2- شرکت فرآیند را من باهاشون صحبت کردم . گفتند در ابتدا 3 کارت گرفته شد که اگه یادتون باشه بعدش با صحبتی که با نماینده تیم شهر سخت افزار در تیم داوری ( نیما عزیز ) کردیم پیشنهاد دادیم کارت های بک - آپ گرفته بشه و درخواستش زده شد که فرآیند کلاً 5 کارت در مجموع تونست تهیه کنه و بده و از روزی هم که تاپیک مسابقه اومده بالا موجود نداشتند این دوستان .
ولی ما فرض میکنیم موجود داشتند . کالایی که برای یک مسابقه میخواد استفاده بشه باید به شکلی باشه که کارت راحت توی بازار گیر بیاد یا ساپورت Vendor پشتش باشه . حالا چرا ؟ چون ممکنه که من نوعی 3 کارت سر تمریناتم بسوزونم و باید راحت راحت بتونم گیر بیارم .
3- شرکت فرآیند در حال حاضر طی صحبتی که من صبح امروز باهاشون داشتم این کارت را هیچ نسخه ایش را موجود ندارند و لازم به ذکر هست که دقیقاً چون Pro هست و تیم شهر سخت افزار هم سعی میکنه برای بهبود کیفی مسابقه Pro شرکت کنه این کار را میکنه .
ببینید آقای حسینی توی مسابقات بین المللی هم همین طور هست . فکر نکنید که چون حرفه ای هستند روی مدل های مشابه میاند تست میزنند نه ! بلکه میرند عین اون مدل را تهیه میکنند که بتونند روز مسابقه فقط یکسری واریانتو تکرار کنند و کار جدیدی در کار نباشه چراکه هر دو قطعه ای ولو با طراحی پایه یکسان توی تست های اکستریم اورکلاکینگ متفاوت هست .
4- با اسم Pro به این دلیل مشکل هست که این مسابقه اسم ایران را اولش داره . یعنی هدف برگزاری مسابقات اورکلاکینگ ایران هست . پس باید از دو جهت انتظارات این اسمو برآورده کنه : 1) شرکت کننده ها 2) فرض کنید اخبار این مسابقه پخش بشه توی مجموعه های خارجی ، آیا واقعاً Pro OverClocking ایران در حد کیفی این مسابقه هست ؟ به نتایج HWBOT بچه های تیم های مختلف ایران نگاه کنید میبینید که این طور نیست در حقیقت .
البته این اسم در کل مشکلی نداره ولی حداقلش اینه که باید یکسری انتظارات پایه که خدمتتون عرض کردم را بتونه برآورده کنه .
5- اگه دقت کرده باشید من اسمی از جوایز نیاوردم بلکه سطح و اعتبار مسابقه مد نظرم بود . ببینید همون طوری که میدونید اگه واقع بینی را بگذاریم کنار هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه .
بنده گفتم ، میگم و خواهم گفت این مسابقه ، مسابقه خوبی هست و برای همین هست که ما داریم وقت میگذاریم و سعی داریم به نحو مطلوبی شرکت کنیم ولی این را هم باید صادقانه گفت که سطحش قابل مقایسه نیست با مسابقات بین المللی مثل همون LGA1156 ای شما دارید باهاش مقایسه میکنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مسابقه باید برای شرکت کننده توجیه داشته باشه و منظورم از توجیه فقط توجیه اقتصادی نیست ؛ ببینید توی مسابقه ASUS 1156 ای که شما می فرمایید اعتبار مسابقه و سطحش که یک مسابقه پربازدید بین المللی بود قابل مقایسه نیست با این مسابقه . توی اون مسابقه شرکت کننده قطعاً از جیب هم شده باشه مایه میگذاشت تا بتونه رتبه بیاره هر چند که توی همون مسابقه اگه ساپورت اسوس ایران نبود قطعاً شرکت کننده های ما با کمبود امکانات مواجه میشدند .
خیلی ساده و صادقانه خدمتتون گفتم ؛ چرا باید شرکت کننده های تیم های مختلف نزدیک به 800 هزار تومان برای این مسابقه هزینه کنند در حالی که توجیه حقیقی براشون نداره این هزینه ؟ یا اگه نکنند دیگه آیا میشه گفت مسابقه معتبر هست ؟
حداقل حداقلش این هست که شرکت کنندگان بتونند این قطعات را قیمت بسیار پایین تری خریداری کنند که بعد ولو اینکه زیر تست مشکل پیدا کرد بتونند با قیمت بدون ضرر بفروشند .
بنده بحثی روی پردازنده نداشتم و ندارم چون روی این قطعه با توجه تحریم ها دست خیلی بسته هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در واقع خیلی ساده به برگزار کننده کاملاً مربوط هست که موجودی ، قیمت تهیه و ... قطعات برای شرکت کنندگان به چه نحوی هست و نمیشه گفت که به برگزار کننده مربوط نیست .
اما قسمتی که Bold کردم را حقیقتاً تعجب کردم از صحبت شما ! آقای حسینی عزیز نیما عزیز در اون مسابقه نیازی به اثبات نداشت چراکه به نظر من قبلش اثبات شده بود . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده اطلاعی از هدف شرکت کردن تیم شما ندارم ولی قطعاً آرمان و محمد علی عزیز برای اثبات کردن خودشون شرکت نخواهند کرد ! چراکه واقعاً نیازی به این کار نیست . اورکلاکر های بزرگی مثل کینگ پین کلاً معتقدند که مسابقات اورکلاکینگ میزان سنجش علمی نیست به طور کامل دیگه چه برسه به مسابقات این چنینی .
عزیز ، همین طوری که ما از نکات مثبت این مسابقه تعریف میکنیم که بیش از هر چیز ماهیت برگزاریش هست از مواردیش که باید انتقاد کنیم هم این کار را انجام میدیم تا پیشرفت حاصل بشه . اینکه ما جماعت همیشه منقدیم را قبول دارم و حرف ها و حدیث های پیش آمده در این رابطه به خاطر اینه که ادعای مسابقه با حقیقتش یکسان نیست . ببینید بایوس مشخص نیست ، مادربرد رسماً مشخص نیست ، وضعیت اینکه چه حمایتی برگزار کننده یا اسپانسر از تیم ها میکنه مشخص نیست برای تمرینات و ... .
قطعاً ما محدودیت های توی ایران را در نظر گرفتیم که این انتقادات را کردیم وگرنه میگفتیم چرا GTX580 نیست یا محدودیت فرکانس هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در واقع انتقاد ما در رابطه با کار هایی هست که در ایران میشده انجام بشه .
ممنون از اینکه وقت میگذارید و منتظر پاسخ های خوب شما دوست عزیزمون هستیم تا ایشالله بتونیم یک تصمیم گیری در مورد شرکت کردن یا نکردن تیم شهر سخت افزار در مسابقات داشته باشیم فردا . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks